Nyd fire nøje udvalgte håndværksoste hver måned leveret direkte til din dør

HVORFOR VÆLGE OSTEPOSTEN?

Checkicon HÅNDVÆRK

Der er mere end 5000 forskellige oste i Europa, men dette er sjældent afspejlet i udvalget af den ost, som man normalt kan købe. Vi besøger de områder i Europa, hvor den bedste ost laves og udvælger de lækreste håndværksoste til dig. Vi mener, at oste lavet efter traditionelle metoder, af passionerede bønder og med respekt for dyrevelfærd fortjener en plads på din ostetallerken.

Checkicon OPDAGELSE

Hver måned modtager du fire af sæsonnens bedste håndværksoste sammen med en beskrivelse af ostenes historie, produktion, karakteristik og mest optimale servering, så du kan få den fulde oplevelse. Vi er ikke kun dedikeret til at give dig vidunderlige smagsoplevelser, vi brænder også for at kommunikere ostebøndernes kulturarv.

Checkicon FRISKHED

Vi får friske leveringer fra vores producenter en gang om måneden, og straks derefter sendes osten til dig. På den måde kan vi forsyne dig med de friskeste produkter og dermed den bedste smagsoplevelse. Vores specieldesignede emballage og logistikløsning sikrer, at ostene bevarer deres friskhed.

HVORDAN PAKKER VI DIN OSTEKASSE?
Group 17 pxz2sb

Vores oste er pakket på tradionel vis i saran film for at bevare kvalitet og friskhed. Dine oste transporteres i en isoterm box, som nedkøles med is-gel, hvilket holder temperaturen mellem 4°C and 8°C i 48 timer.

VORES PRODUCENTER

Fordi vi tror på kvalitetsost, har vi besluttet ikke at gå på kompromis med måden hvorpå vi udvælger vores ost. Derfor køber vi fra producenter, som benytter tradionelle metoder, hvor naturen bevares og dyrene behandles med respekt.

Ostebutik

Cantal fra Fromagerie Du Livradois

Ostebutik

Camembert AOP fra La Ferme du Champ Secret

Ostebutik

Comté fra Marcel Petite